Welkom op Hotspot Factory

Welkom op onze blog; voordat we beginnen met met delen van de tofste hotspots, zullen we hier ons zelf even kort voorstellen. Wij hebben er in ieder geval super veel zin in. Als jullie nog aanraders voor ons hebben: laat het ons dan vooral even weten. Ook op social media zijn wij te vinden; om jullie op de hoogte te houden.

Processed with VSCO with hb2 preset

Roos
Hey hallo, mijn naam is Roos en ik ben 19 jaar. Ik zit op moment in mijn derde jaar SPH en loop gezellig 4 dagen per week stage. In het weekend ben ik nog een dagje te vinden bij Dudok Den Haag. Vanaf jongs af aan ben ik al druk bezig met fotootjes schieten. Daarnaast houd ik ervan om op pad te gaan. Hoe leuk is nou dat ik samen met een super goede vriendin de plekjes ga delen die ik ontdek?!

Mariska
Zo, hallo. Ik ben Mariska 19 jaar en studeer Grafisch Vormgeven (leerjaar 4). Momenteel loop ik stage tot en met januari bij creatief communicatie bureau Yourstyledesign. Ik houd ontzettend veel van fotografie en patatjes met mayonaise gaan er altijd wel in. Ik vind het onwijs leuk om leuke plekken te bezoeken en te genieten van mooie winkels die een leuk interieur hebben. Daar wordt ik zo blij van! Verder vind ik stukjes fietsen met lekker weer helemaal niet erg.

Oh en we kennen elkaar al zo’n 10 jaar, en wij vinden het daarom ook zo leuk om met elkaar als super goede vriendinnen dit te kunnen doen. Hopelijk genieten jullie er net zoveel van als wij. Enjoy!

Veel liefs,
Roos & Mariska


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *