Leiden : Wonderful Nature

Wonderful Nature: Home Deco by Mother Earth. De slogan op hun website is precies wat je kan vinden in deze winkel: Decoratie uit de natuur die op diervriendelijke wijze zijn verwerkt. Op moment hebben ze maar een vestiging en die is te vinden in Leiden. Een prachtige winkel vol schitterende items.

Hotspot Leiden Winkelen Wonderful Nature

Het concept achter Wonderful Nature
Deze winkel op de Breestraat in Leiden, is niet je standaard winkel. Bijna alle artikelen zijn namelijk dieren. Deze dieren zijn op natuurlijke wijze gestorven. De gepassioneerde Esther, de eigenaresse, heeft een grote interesse voor de natuur. Ze zet zelf de vlinders en insecten op. Voor Esther is de natuur een grote ontdekkingsreis. Ze is onwijs gefascineerd door de verscheidenheid en schoonheid van de dieren. Dit is ook te merken als je een gesprekje met haar aanknoopt: ze kan je alles vertellen over haar winkel en haar passie. Ze vindt het belangrijk dat de woonaccessoires volledig naar wens zijn. Naast dat ze dus vlinder en insecten opzet voor in de winkel, kan dit ook in opdracht. Speciaal voor jou.

Hotspot Leiden Winkelen Wonderful Nature Hotspot Leiden Winkelen Wonderful Nature
Hotspot Leiden Winkelen Wonderful Nature Hotspot Leiden Winkelen Wonderful Nature Hotspot Leiden Winkelen Wonderful Nature Hotspot Leiden Winkelen Wonderful Nature Hotspot Leiden Winkelen Wonderful Nature Hotspot Leiden Winkelen Wonderful Nature Hotspot Leiden Winkelen Wonderful Nature Hotspot Leiden Winkelen Wonderful Nature

Adres Wonderful Nature
Breestraat 114C
2311 CW Leiden
e-mail: info@wonderfulnature.nl
telefoon:  071 362 68 87
Openingstijden
Open op woensdag t/m zaterdag
10:00 – 17:30
Zou jij zulke woonaccessoires in huis willen hebben? Zo ja, wat jouw favoriet?

Veel liefs,
Mariska & Roos.

PS. Volgen jullie ons al op Instagram?


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *