Den Haag : Conceptstore Collectiv.

Deze hotspot in Den Haag is een unieke conceptstore waar veel creatieve ondernemers de winkel vullen met exclusieve, handgemaakte en/of eigen ontworpen producten. Naast het shoppen kun je ook nog eens in hun kleine bistro heerlijk genieten van coffee & sweets van Pop-Up Espresso en Sprinkles Bakery. En er worden workshops georganiseerd en verschillende evenementen rondom de store. Kortom, heel leuk!

Hotspot Den Haag Winkelen Conceptstore Collectiv Hotspot Den Haag Winkelen Conceptstore Collectiv Hotspot Den Haag Winkelen Conceptstore Collectiv Hotspot Den Haag Winkelen Conceptstore Collectiv Hotspot Den Haag Winkelen Conceptstore Collectiv Hotspot Den Haag Winkelen Conceptstore Collectiv Hotspot Den Haag Winkelen Conceptstore Collectiv Hotspot Den Haag Winkelen Conceptstore Collectiv Hotspot Den Haag Winkelen Conceptstore Collectiv Hotspot Den Haag Winkelen Conceptstore Collectiv Hotspot Den Haag Winkelen Conceptstore Collectiv Hotspot Den Haag Winkelen Conceptstore Collectiv Hotspot Den Haag Winkelen Conceptstore Collectiv Hotspot Den Haag Winkelen Conceptstore Collectiv Hotspot Den Haag Winkelen Conceptstore Collectiv Hotspot Den Haag Winkelen Conceptstore Collectiv

Collectiv is een onwijs mooie ruimte met veel mooie spullen. Er is voor ieder wat wils: sierraden, interieur en kleding bijvoorbeeld. Er loopt onwijs vriendelijk personeel rond. De ondernemers achter de spullen bij Collectiv, staan om de beurt achter de kassa om de passie voor de spullen te delen! Zeker een aanrader.

Adres Collectiv

Prinsestraat 3
2513 CA Den Haag

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 – 18:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Wat vinden jullie van Collectiv? Zou je er een bezoekje brengen?

Veel liefs,
Mariska & Roos.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *