Leiden : Pluum

Pluum, een heerlijke winkel in Leiden. Vooral het gedeelte achter in de winkel zou ik me uren kunnen vertoeven, oke heel overdreven. Maar alle leuke spulletjes en het lichtinval daar zijn echt geweldig.  Je kunt me wel wegdragen. Pluum is niet alleen in Leiden te vinden maar ook in Bussem. Hun motto: Stoer, simpel en een tikje hip.

Hotspot Leiden Winkelen Pluum

Stoer, simpel en een tikje hip

PLUUM is een winkel met een gevarieerd assortiment lekkers en leuks met een Scandinavische touch. Hun motto is stoer, simpel en een tikje hip. Aangezien ze zelf ook erg blij worden van leuke spullen die goed betaalbaar zijn kiezen we voor merken die daarbij passen. Ruim zes jaar geleden is de winkel in het leukste straatje van Bussum, de Spiegelstraat gestart. Drie jaar geleden kwam daar de winkel in hartje centrum Leiden bij. Nu is er ook een webshop. Met hun kleine, zeer betrokken team vinden ze het iedere dag weer een feestje om aan de slag te gaan!

Hotspot Leiden Winkelen Pluum Hotspot Leiden Winkelen Pluum Hotspot Leiden Winkelen Pluum Hotspot Leiden Winkelen Pluum Hotspot Leiden Winkelen Pluum Hotspot Leiden Winkelen Pluum Hotspot Leiden Winkelen Pluum Hotspot Leiden Winkelen Pluum Hotspot Leiden Winkelen Pluum Hotspot Leiden Winkelen Pluum Hotspot Leiden Winkelen Pluum Hotspot Leiden Winkelen Pluum Hotspot Leiden Winkelen Pluum Hotspot Leiden Winkelen Pluum Hotspot Leiden Winkelen Pluum Hotspot Leiden Winkelen Pluum

Burgsteeg 2
2312 JS Leiden

Openingstijden Pluum

dinsdag t/m vrijdag
van 11 tot 17.30 uur
Zaterdag van 10 tot 17 uur

Nou? Dit is zeker een bezoekje waard toch? Volgende week hebben we weer een nieuwe hotspot voor jullie. Op de hoogte blijven? Volg ons dan via Instagram of Facebook.

Veel liefs,
Roos & Mariska

 


One thought on “Leiden : Pluum

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *