Den Haag : InStock

InStock: een redelijk nieuw concept als het gaat om uiteten gaat. Een derde van de voedselproductie wordt verspild. Dit is zo’n 1,3 miljard ton kilo per jaar. De eigenaren van InStock bedachten bij zichzelf: dit kan anders. Nu zet InStock al zo’n twee jaar voedselverspilling op de kaart: letterlijk en figuurlijk.

Hotspot Den Haag Eten & Drinken InStock

Het concept achter InStock

InStock bestaat al zo’n twee jaar maar sinds enkele maanden zijn ze nu ook in Den Haag te vinden. Hun eerste vestiging is in Amsterdam. Hoe zetten zij nou voedselverspilling op de kaart? Ze halen zelf onverkochte producten op bij plaatselijke Albert Heijns. Dit doen ze met een onwijs toffe bakfiets. Hiermee cruisen ze met geredde producten door de stad. Producten waar je aan kan denken zijn groente en fruit met schoonheidsfoutje, brood van een dag oud of bijvoorbeeld vlees en vis wat in overschot in de supermarkt te vinden is. Je zult dus nooit iets op je bord krijgen wat over de datum is.

Hotspot Den Haag Eten & Drinken InStock Hotspot Den Haag Eten & Drinken InStock

Zelf gekozen voor het Brunch Plankje. Een plankje met van alles en nog wat. Het leuke aan InStock is dat elke dag de ingrediënten kunnen varieren omdat elke dag de Appie andere groentjes en fruit over heeft.

Hotspot Den Haag Eten & Drinken InStock Hotspot Den Haag Eten & Drinken InStock Hotspot Den Haag Eten & Drinken InStock Hotspot Den Haag Eten & Drinken InStock

Al met al is het een onwijs gezellig restaurantje met medewerkers met hart voor de zaak. Het heeft zoals je kan zien, een huiselijke sfeer. Los van het feit dat je heerlijk eten krijgt en gezellig medewerkers; redt je ook nog eens eten en daarmee het milieu.

Hotspot Den Haag Eten & Drinken InStock Hotspot Den Haag Eten & Drinken InStock

Zijn jullie nou nieuwsgierig geworden naar InStock? Ga vooral effe langs voor een lunch, diner of een lekker snackje!
Adres InStock
Buitenhof 36
2513 AH Den Haag
Openingstijden
Open van maandag t/m zaterdag
08:30 – 23:00
Wat vinden jullie van InStock?

Veel liefs,

Mariska en Roos

 


One thought on “Den Haag : InStock

  1. […] InStock: een redelijk nieuw concept als het gaat om uiteten gaat. Een derde van de voedselproductie ... https://hotspotfactory.com/2017/02/22/hoera-100-volgers-winactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *