Den Haag : Kattencafé Ditjes & Katjes

Stel je het eens voor: Koffie drinken met een kat op schoot; een wijntje met vrienden terwijl de katten lekker om je heen lopen/chillen of een voorleesmiddag voor uw kleintje(s) tussen de katten. Dit is toch een geweldige manier om lekker bij te komen? Dat kan allemaal, bij kattencafé Ditjes & Katjes in Den Haag! Kijken jullie mee?

Hotspot Den Haag Eten & Drinken Ditjes en Katjes Kattencafe Hotspot Den Haag Eten & Drinken Ditjes en Katjes Kattencafe Hotspot Den Haag Eten & Drinken Ditjes en Katjes Kattencafe Hotspot Den Haag Eten & Drinken Ditjes en Katjes Kattencafe Hotspot Den Haag Eten & Drinken Ditjes en Katjes Kattencafe Hotspot Den Haag Eten & Drinken Ditjes en Katjes Kattencafe Hotspot Den Haag Eten & Drinken Ditjes en Katjes Kattencafe Hotspot Den Haag Eten & Drinken Ditjes en Katjes Kattencafe Hotspot Den Haag Eten & Drinken Ditjes en Katjes Kattencafe
Hotspot Den Haag Eten & Drinken Ditjes en Katjes Kattencafe

Piet Heinstraat 66
2518 CK Den Haag

Openingstijden

dinsdag t/m zondag 10:00 – 17:00

Waar komen de Katten uit Ditjes en Katjes vandaan?

De katten zijn met zorg geadopteerd uit het Haags Dierencentrum. Het adopteren is met veel aandacht en kennis gedaan. Als je meer wilt weten: stuur een berichtje, of bezoek de website.

Ben jij net zo enthousiast als wij over Ditjes en Katjes?

Veel liefs,

Mariska & Roos

 


One thought on “Den Haag : Kattencafé Ditjes & Katjes

  1. […] Dat wij gek op katten zijn, is jullie misschien wel al op gevallen. Wij bezochten al eerder een D... https://hotspotfactory.com/2017/12/11/den-bosch-kattenparadijs-mispoes

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *