Antwerpen : YAY

Op het Zuid in Antwerpen vindt je deze leuke hotspot genaamd YAY, met allerlei leuke spulletjes voor feestjes, kinderen en volwassenen. Het concept komt voort uit ‘Party’. YAY heeft onwijs leuke en orginele cadeau’s, voor elke gelegenheid maar ook alle feestbenodigheden. En dat is nog niet alles; YAY organiseert ook feestjes, ter plekke of thuis. Kijken jullie mee?

Hotspot Antwerpen Winkelen YAY Hotspot Antwerpen Winkelen YAY Hotspot Antwerpen Winkelen YAY Hotspot Antwerpen Winkelen YAY Hotspot Antwerpen Winkelen YAY Hotspot Antwerpen Winkelen YAY Hotspot Antwerpen Winkelen YAY Hotspot Antwerpen Winkelen YAY Hotspot Antwerpen Winkelen YAY Hotspot Antwerpen Winkelen YAY
Hotspot Antwerpen Winkelen YAY Hotspot Antwerpen Winkelen YAY

Ook hebben ze een webshop dus vanuit Nederland kunnen we ook lekker shoppen in de webshop. Daarnaast kan je hen volgen op Instagram en Facebook.
Ze zijn te vinden op Riemstraat 13 in Antwerpen. Stukkie verder lopen dan de standaard winkelstraat de Meir maar zeker een bezoekje waard. Nog een pluspunt: ze zijn open op zondag terwijl de Meir dat niet is!
Heb jij al zin in een feestje?

Veel liefs,
Mariska & Roos


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *