Breda : Yirga

In een van de oudste historische straatjes van Breda zit Yirga. Op de website noemen de eigenaren van Yirga: ‘Yirga is je huiskamer in de stad, een plek om te genieten van goed eten en drinken. Voel je thuis!’. Wanneer je binnenkomt, voel je deze sfeer meteen. Hier kan je lekker knus genieten van een kopje koffie. Kijken jullie mee?

Processed with VSCO with a6 preset

Yirga is een relatief kleine ruimte met gezellig zitplek voor genoeg mensen. De huiselijke sfeer komt naast de kleine ruimte en de open keuken naar voren in de plantjes, leuke lampen, verschillend meubilair en gezellige eigenaren. Elke dag wordt hier de lekkerste koffie en thee gezet (Zelf ook getest natuurlijk, en ik kan je zeggen: die cappuccino is goehoed!). Daarnaast wordt er gekookt met zoveel mogelijk biologische producten of op andere goede manier geproduceerde producten. Alles is hier huisgemaakt, van de taart tot zelfs de ketchup!

Hotspot Breda Eten & Drinken Yirga Hotspot Breda Eten & Drinken Yirga Hotspot Breda Eten & Drinken Yirga Hotspot Breda Eten & Drinken Yirga Hotspot Breda Eten & Drinken Yirga Hotspot Breda Eten & Drinken Yirga Hotspot Breda Eten & Drinken Yirga Hotspot Breda Eten & Drinken Yirga Hotspot Breda Eten & Drinken Yirga Hotspot Breda Eten & Drinken Yirga Hotspot Breda Eten & Drinken Yirga Hotspot Breda Eten & Drinken Yirga

St. Annastraat 19c
4811 XK Breda
Email: info@yirga.nl
Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag: 9:00 – 18:00
Zaterdag: 09:30 – 18:00
Zondag: 10:00 – 17:00
Zou jij hier gezellig een kopje koffie willen drinken?

Veel liefs,
Mariska & Roos.

PS. Volgen jullie ons al op Instagram?


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *