Antwerpen : Momade Cupcakes

Begonnen als een passie en liefde voor bakken, uitgegroeid tot een eigen winkel. Koekjes, macarons, muffins en cupcakes, maar echt van die mooie, gewoon al om naar te kijken. Hadden we al gezegd dat ze Oreo, Caramel Fudge en Nutella cupcakes hebben? Deze smaken zijn nog laaaang niet alles en jeetje wat zijn ze toch verslavend lekker. En, heb je al trek?

Hotspot Antwerpen Eten & Drinken Momade Cupcakes Hotspot Antwerpen Eten & Drinken Momade Cupcakes Hotspot Antwerpen Eten & Drinken Momade Cupcakes Hotspot Antwerpen Eten & Drinken Momade Cupcakes Hotspot Antwerpen Eten & Drinken Momade Cupcakes Hotspot Antwerpen Eten & Drinken Momade Cupcakes Hotspot Antwerpen Eten & Drinken Momade Cupcakes Hotspot Antwerpen Eten & Drinken Momade Cupcakes Hotspot Antwerpen Eten & Drinken Momade Cupcakes Hotspot Antwerpen Eten & Drinken Momade Cupcakes

Ze hebben een webshop waar je de cupcakes kan bestellen maar als je in Antwerpen bent, zou ik zeker even langsgaan. Daarnaast kan je hun volgen op Instagram en Facebook.
Ze zijn te vinden in de Reynderstraat nummertje 37 in Antwerpen

Wij hadden de Oreo en Chocolade Caramel Fudge cupcake. Daar loopt het water toch van in je mond! (Het was ook echt heer-lijk). Welke vind jij er lekker uit zien?
Veel liefs,
Mariska & Roos.

One thought on “Antwerpen : Momade Cupcakes

  1. […] Bij Momade Cupcakes zijn we zelf geweest. Een lief winkeltje in Antwerpen wat begonnen is als passie... https://hotspotfactory.com/2017/02/22/hoera-100-volgers-winactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *