Antwerpen : Rewind

Alle producten van Rewind worden op een natuurlijke manier gemaakt en geproduceerd. Het zijn unieke, originele items. Qua inrichting van de winkel kun je ook gelijk zien wat het concept is. Ze willen laten zien dat duurzame producten ook gewoon aantrekkelijk kunnen zijn. De producten zijn uniek, tijdloos en laten je glimlachen. Kijken jullie mee?

Hotspot Antwerpen Winkelen Rewind Hotspot Antwerpen Winkelen Rewind Hotspot Antwerpen Winkelen Rewind Hotspot Antwerpen Winkelen Rewind Hotspot Antwerpen Winkelen Rewind Hotspot Antwerpen Winkelen Rewind Hotspot Antwerpen Winkelen Rewind Hotspot Antwerpen Winkelen Rewind Hotspot Antwerpen Winkelen Rewind Hotspot Antwerpen Winkelen Rewind

Hotspot Antwerpen Winkelen Rewind Hotspot Antwerpen Winkelen Rewind

Naast de winkel op Riemstraat nummer 27 in Antwerpen, hebben ze ook een webshop. Daarnaast kan je hen volgen op Instagram en Facebook.

Het is een stukkie verder lopen dan de standaard winkelstraat de Meir maar zeker een bezoekje waard. Nog een pluspunt: ze zijn open op zondag terwijl de Meir dat niet is!

Openingstijden:

Van woensdag tot zaterdag
11.00u – 18.00u

Dinsdag en zondag
13.00u – 18.00u

En zie jij er al iets leuks tussen staan?

Veel liefs,
Mariska & Roos


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *