Zoetermeer : Chocolate Company

Chocolate Company is een echte familie, na jaren hard knokken voor de zaak is Toussaint nog steeds verbonden aan het bedrijf als productontwikkelaar. Zijn vrouw Mirjam, die hun eerste chocoladewinkel startte, heeft nu de dagelijkse leiding over het chocolade-atelier. Een plek waar je gezellig kan genieten, relax of toch een snelle koffie: maar altijd met een glimlach! Kijken jullie mee?

Hotspot Zoetermeer Eten & Drinken Chocolate Company Hotspot Zoetermeer Eten & Drinken Chocolate Company Hotspot Zoetermeer Eten & Drinken Chocolate Company Hotspot Zoetermeer Eten & Drinken Chocolate Company Hotspot Zoetermeer Eten & Drinken Chocolate Company Hotspot Zoetermeer Eten & Drinken Chocolate Company Hotspot Zoetermeer Eten & Drinken Chocolate Company Processed with VSCO with a6 preset Hotspot Zoetermeer Eten & Drinken Chocolate Company Hotspot Zoetermeer Eten & Drinken Chocolate Company Hotspot Zoetermeer Eten & Drinken Chocolate Company

Mariska heeft Chocolate Company bezocht omdat ik daar samen met mijn moeder een choco high-tea had. Mensen lief, Mariska houdt van snoepen. Maar dit was veel! Chocolade is natuurlijk wel vullend. De warme chocolade melk was erg lekker, en de aardbeien met warme chocolade daar kon ze er nog wel veel meer van op. Zeker dus een aanrader voor de choco liefhebbers.

Volg hun op de social media: Instagram, Facebook en hun website.

Heb jij al trek?

Veel liefs,
Mariska & Roos


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *