Zwolle : Waanders in de Broeren

Waanders in de Broeren is wel even iets anders dan je standaard boekenwinkel. Het is namelijk gevestigd in een prachtige kerk midden in de stad. De mensen achter Waanders in de Broeren willen mensen blijven verrassen doormiddel van wisseling in het assortiment. Naast het prachtige boekgedeelte, kan je er ook een lekker kopje koffie/thee drinken. Jum! Kijken jullie mee?

Hotspot Zwolle Winkelen Waanders in de Broeren Hotspot Zwolle Winkelen Waanders in de Broeren Hotspot Zwolle Winkelen Waanders in de Broeren Hotspot Zwolle Winkelen Waanders in de Broeren
Hotspot Zwolle Winkelen Waanders in de Broeren Hotspot Zwolle Winkelen Waanders in de Broeren Hotspot Zwolle Winkelen Waanders in de Broeren Hotspot Zwolle Winkelen Waanders in de Broeren Hotspot Zwolle Winkelen Waanders in de Broeren Hotspot Zwolle Winkelen Waanders in de Broeren

Ondanks dat er zoveeeeel boeken zijn, hebben we toch wel drie boeken gespot die onze aandacht trok. Dit waren Hygge, Gedichten van de broer van Roos en Johan Cruijff: Mijn Verhaal.

Hotspot Zwolle Winkelen Waanders in de Broeren
Dit boek trekt al gelijk je aandacht vanwege de felle oranje kaft. Hierdoor pak je hem gelijk in je hand. Johan Cruijff blijft toch wel een van de beste voetballers die Nederland ooit gekend heeft. Recensenten schrijven dat dit boek geschreven is alsof hij het verhaal zelf aan je verteld. Je leert de echte Johan kennen.
Hotspot Zwolle Winkelen Waanders in de Broeren
Wij zijn fan van Tim. Hij spreekt jongeren aan op een eigenwijze manier aan. Dit keer doet hij dit doormiddel van een gedichtenbundel vol met zowel serieuze als minder serieuze gedichten. Om maar even een leuk voorbeeldje te noemen: Eidentity Crisis; I am a duck, eend I?
Hotspot Zwolle Winkelen Waanders in de Broeren
Denen zijn de gelukkigste mensen ter wereld. Ze zijn zo gelukkig doormiddel van hun levenswijze. Dit wordt ook wel Hygge genoemd. Denen focussen zich op datgene wat er echt toe doet zoals qualitytime met familie of vrienden. In dit prachtige boek worden tips en praktische stappen beschreven zodat jij ook meer Hygge kan leven.

Aangezien de kerk onwijs groot is, hebben ze de winkel ingedeeld in een soort werelden. Hierdoor kan je makkelijk het boek vinden waar je naar op zoek bent. Daarnaast is het zo lekker makkelijk om een boek te vinden dat past bij je interesses. Voorbeelden van de werelden zijn: ‘Jong’, ‘Vers Nieuws’ en ‘Wat Woorden Kunnen’. Het is een prachtige winkel met voor ieder wat wils. Op de website kan je alvast een beetje een voorproefje zien.

Achter de Broeren 1-3
8011 VA Zwolle
T (038) 4215392

Ben jij een boekenfan? Wat is jouw favoriet van dit moment?

Liefs,
Mariska & Roos


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *