Zwolle : Loft

LOFT is zoveel meer dan een winkel: LOFT is inspiratie. LOFT heeft heel veel verschillende artikelen. Denk hierbij aan interieur, kleding, sieraden, boeken en ook voor cadeau’s kun je er perfect terecht! Wij waren in 1 oog opslag verliefd op deze winkel; de spulletjes, het pand, het lieve personeel. Het is echt een pareltje van een winkel. Kijk je mee?

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset

Loft heeft drie vestigingen. Dit zijn Arnhem, Apeldoorn en de vestiging die wij bezocht hebben: Zwolle. Ons is verteld dat de interieur afdeling van Arnhem het grootste is dus hier gaan wij snel een keer heen.
LOFT ARNHEM
Weverstraat 39
6811EM ARNHEM

LOFT APELDOORN
Korenpassage 15
7311LZ Apeldoorn
LOFT ZWOLLE
Koningsplein 11
8011TD Zwolle
En wat denk jij? Ga je deze winkel snel eens bezoeken? Woon je nu niet in de buurt, LOFT heeft ook een webshop.

Veel liefs,
Mariska & Roos.


3 thoughts on “Zwolle : Loft

  1. […] bezochten in Zwolle (bekijk hier) als eens een LOFT winkel en toen vonden we het al helemaal fantast... https://hotspotfactory.com/2017/09/04/apeldoorn-loft
  2. […] denkt Mariska weer “Ik moet weer naar Kek”. En dat moeten we maar snel gaan doen ook. Zw... https://hotspotfactory.com/2017/09/25/hoera-hotspotfactory-1-jaar-winactie
  3. […] Ja, wij zijn fan van LOFT! En dit keer bezochten we de winkel in Arnhem. Wij bezochten al eerder ... https://hotspotfactory.com/2017/11/08/arnhem-loft

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *