Breda : De Nieuwe Winkel

‘Samen een winkel, Samen ondernemen’. Dat saamhorigheidsgevoel merk je gelijk wanneer je De Nieuwe Winkel in loopt. Het is gezellig en knus. Het is een conceptstore voor verschillende creatieve ondernemers. De ondernemers verschillen van grote namen tot kleine namen en de spullen variëren enorm. Er staan zoveel mooie spulletjes, dat je bijna niet weet waar je moet beginnen. Kijken jullie mee?

Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with a4 preset

Van deze winkel werden wij heel erg blij. Het is een prachtige winkel vol met unieke items en voor ieder wat wils. Wanneer je opzoek bent naar een leuk cadeautje voor iemand of om jezelf even te verwennen, zou je hier zeker even naar binnen moeten lopen! Wel handig om te weten; De Nieuwe Winkel is maandag en dinsdag dicht. Maar gelukkig houdt je dan nog 5 dagen over om deze winkel te bezoeken!
De Nieuwe Winkel
Tolbrugstraat 24
4811 WN, Breda
Heb jij al iets leuks voorbij zien komen op de foto’s?! We raden je zeker aan even een kijkje te nemen in Breda!

Veel liefs,
Mariska & Roos.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *