Leiden : Happy Tosti

Het lunchrestaurant waar iedereen vrolijk van wordt! Hier worden de lekkerste tosti’s gemaakt en geserveerd door medewerkers met een arbeidsbeperking. De heerlijke tosti’s worden gemaakt van zoveel mogelijk biologische en gezonde producten. Ze willen anderen een kans bieden en Nederland een stukje socialer maken. De combinatie van kwaliteit en het enthousiasme en vriendelijke bediening is echt fantastisch! Kijk je mee?

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset

Mariska haar aanrader is zeker de tosti Hawaii met chilli saus. Echt daar kan zij zo van genieten. Ook hun zelf gemaakte limonade is heerlijk. Roos haar aanrader is de tosti Raclette, she loooooves cheese. Wij zouden zeggen, ga snel langs en pick your fave.
Woon je nou niet in de buurt van Leiden? In Den Haag en Hoofddorp hebben ze ook vestigingen zitten.

Volg Happy Tosti Leiden zeker ook even op Facebook.

Veel liefs,
Mariska & Roos


One thought on “Leiden : Happy Tosti

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *