Breda : Noos31

Noos31 is een klein knus winkeltje in hartje Breda. Bij Noos31 vindt je verschillende artikelen van veel verschillende merken en ontwerpers. Het zijn unieke items waarbij voor ieder wat wils is. In het winkeltje zit ook nog een Nooscafé voor een kopje koffie, taartje of zelfs een heerlijke tosti. Genoeg reden om langs te gaan dus! Kijken jullie mee?

         

Je kan Noos31 vinden in de St. Janstraat op nummertje 25. Ze zijn niet de hele week open dus wil je langsgaan, is het wel handig om even de openingstijden in de gaten te houden. Ze zijn open van donderdag t/m zaterdag van 11:00 tot 18:00. Daarnaast zijn ze op zondag ook gezellig open maar dan van 13:00 tot 17:00.
 

Zou jij een bezoekje willen brengen aan Noos31? Mocht je nou niet in de buurt wonen maar wel iets leuks willen aanschaffen? Noos31 heeft ook een webshop!
 

Veel liefs,
Mariska & Roos.

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *