Zwolle : Hier en Daar

Een espresso- en wijnbar in hartje Zwolle die de lekkerste koffie, de beste wijnen en overheerlijke speciaalbieren serveren. Deze zijn allemaal met zorg geselecteerd. Daarnaast staat er bij ieder product een passend snackje op de kaart. Ze serveren bijzondere koffie en theetjes het liefst in combinatie met een vers huisgemaakt gebakje. Dit allemaal in een vintage gestylde bar. Kijken jullie mee?

Hotspot Zwolle Eten en Drinken Hier en Daar Hotspot Zwolle Eten en Drinken Hier en Daar Hotspot Zwolle Eten en Drinken Hier en Daar Hotspot Zwolle Eten en Drinken Hier en Daar Hotspot Zwolle Eten en Drinken Hier en Daar Hotspot Zwolle Eten en Drinken Hier en Daar Hotspot Zwolle Eten en Drinken Hier en Daar Hotspot Zwolle Eten en Drinken Hier en Daar Hotspot Zwolle Eten en Drinken Hier en Daar Hotspot Zwolle Eten en Drinken Hier en Daar Hotspot Zwolle Eten en Drinken Hier en Daar Hotspot Zwolle Eten en Drinken Hier en Daar

Hier & Daar bezochten wij rond half 11. We hadden er een trein reis van 1,5 uur op zitten en waren toe aan iets warms met iets lekkers. Het was knus, en net wat we nodig hadden. Gewoon even rust en een bak koffie. Leuk en warm interieur. We zeiden ook meteen tegen elkaar volgens mij is het ook zo gezellig om hier s’avonds lekker wat te drinken! Je kan meer over Hier en Daar lezen op hun website.

Oude Vismarkt 10
8011 TB Zwolle

Vind je het er niet gezellig uitzien? Wat zou jij kiezen van de kaart? (De chocolade taart is zeker een aanrader!)

Veel liefs,
Mariska & Roos.


One thought on “Zwolle : Hier en Daar

  1. Dionne Beantwoorden

    Wat ziet het er ontzettend tof uit! Ik hou ervan!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *