Hoera 100+ volgers! – WINACTIE! [gesloten]

Hoera! Alweer 100+ volgers op Instagram & Facebook. Daar zijn we jullie dankbaar voor. Daarom voor jullie een leuke beloning. Samen met hotspots die wij al bezocht hebben of aan jullie aanraden, hebben we een hele leuke winactie opgezet. Allerlei leuke prijzen en vouchers zitten er in het pakket. Wil je weten wat je er voor moet doen? Lees dan snel verder.

 

Maar wauw 100 volgers; we begonnen op 25 september 2016. Dat is dan al wel even een tijdje, maar zoiets op zetten kost natuurlijk wel tijd! We hebben er zo onwijs veel plezier in. Samen op pad, foto’s maken en in contact komen met de leukste eigenaren. Dat blijft ons veel energie geven om er nog meer uit te halen. We zijn daarom ook naar 2 artikelen per week gegaan in plaats van 1 artikel per week. Hieronder kan je meer over de prijzen lezen en wat je er voor dit leuke pakketje moet doen!

 

Een kaartensetje van Studio Leuk

Studio Leuk is opgezet door Demi. Demi heeft altijd een passie gehad voor grafisch vormgeving. Tijdens haar examens op het Grafisch Lyceum, besloot ze haar eigen bedrijfje op te zetten: Studio Leuk. Naast prachtige kaarten verkoopt ze ook boekenleggers, kaartendoosjes, cadeaukaartjes en houtenplankjes om daarop bijvoorbeeld je kaarten op te hangen.

 

Een armbandje van WOW Duurzaam Design

WOW Duurzaam Design is het eerste winkeltje dat gepubliceerd is op onze blog. WOW duurzaam design staat voor vakmanschap, duurzaamheid en originaliteit. De producten die je bij WOW kunt vinden zijn ontworpen door jong talent en kleine labels voornamelijk uit Nederland en België. Het volledige artikel over WOW Duurzaam Design kan je hier vinden.

 

Een cadeaubon t.w.v 10,- voor de lekkerste cupcakes van Momade Cupcakes

Bij Momade Cupcakes zijn we zelf geweest. Een lief winkeltje in Antwerpen wat begonnen is als passie voor bakken. Koekjes, macarons, muffins en cupcakes, maar echt van die mooie, gewoon al om naar te kijken. Hadden we al gezegd dat ze Oreo, Caramel Fudge en Nutella cupcakes hebben? Deze smaken zijn nog laaaang niet alles en jeetje wat zijn ze toch verslavend lekker. Het volledige artikel over Momade Cupcakes vindt je hier!

 

Een totebag van InStock

InStock: een redelijk nieuw concept als het gaat om uiteten gaat. Een derde van de voedselproductie wordt verspild. Dit is zo’n 1,3 miljard ton kilo per jaar. De eigenaren van InStock bedachten bij zichzelf: dit kan anders. Nu zet InStock al zo’n twee jaar voedselverspilling op de kaart: letterlijk en figuurlijk. Je kan bij InStock heerlijk eten of het nou gaat om ontbijt, lunch of diner. En wat is nou hipper dan uiteten gaan samen met een matchende totebag?! Het artikel over InStock vindt je hier!

 

Een bril naar keuze bij Polette

Polette, daar zijn jullie allemaal wel bekend mee. Polette is een webwinkel voor alle typen brillen voor leuke lage prijzen. Inmiddels hebben ze ook een echte winkel geopend in Utrecht. Polette heeft voor ieder wat wils: brillen met of zonder sterkte in heel veel verschillende stylen of een toffe zonnebril.

 

Een kortingscode voor Room21

En tot slot Room 21. Room 21 is opgestart door Myrthe. Myrthe wilde graag kleinere betaalbare woonaccessoires maken en verkopen. 90% van de woonaccessoires die verkocht worden op room21 zijn door Myrthe zelf gemaakt. Echter in tegenstelling tot andere handgemaakte producten, worden deze producten voor een klein prijsje verkocht. Het is veel unieks voor weinig geld.

 

 

Wat moet je doen om te winnen? (Hoe meer je uitvoert hoe meer kans je maakt)
⊕   Volg ons op Facebook & Instagram
⊕   Laat een reactie achter waarom jij wilt winnen.

 

Om extra kans te maken.
⊕   Deel het bericht op social media.
⊕   Volg ons op Pinterest.
⊕   Like Polette op Facebook.

 

Laat in een reactie achter wat jij van de onderstaande punten hebt gedaan en waarom je wilt winnen!

LET OP! Meedoen kan t/m 8 maart. De winnaar ontvangt van ons een email.

 

Wij willen bij deze alle hotspots bedanken die hier aan mee hebben geholpen. Bedankt!

Studio Leuk | Polette | Momade Cupcakes | WOW duurzaam design | Room 21 | InStock

 

Veel liefs,
Mariska & Roos.


9 thoughts on “Hoera 100+ volgers! – WINACTIE! [gesloten]

 1. roxanne Beantwoorden

  Hoi Maris, Coole win actie! Ik wil winnen omdat ik het een hele leuke actie vind en een polette bril wil 🙂

 2. Serena Beantwoorden

  Allereerst, een super toffe winactie! Waarom ik wil winnen? Zodat ik door een superstylish bril naar m’n mega lekker cupcake kan kijken en vervolgens ook nog een doosje mee kan nemen in m’n nieuwe totebag!

 3. Namera Beantwoorden

  Het lijkt me super leuk om deze actie te winnen! Ik ben toevallig op zoek naar een nieuwe bril en polette heeft hele mooie monturen. Bovendien ben ik net uit huis gegaan, dus de kaarsen zouden mijn kale huisje wat kunnen oplichten!

 4. Lisa Marrée Beantwoorden

  Wat een super mooie producten! Ik was al van plan om naar polette te gaan volgende week maar dit is natuurlijk helemaal leuk! Leuk concept hebben jullie ga zo door! X

 5. Valerie Verhoef Beantwoorden

  Hele gave actie meiden! Leuk om te zien dat jullie er zoveel plezier in hebben! Ik ga duimen, heb jullie gevolgd op Facebook en instagram! 😘

 6. Britt Beantwoorden

  Wat super leuk dat jullie deze actie organiseren! Als ik eerlijk ben vind ik het moeilijk om goede redenen te bedenken waarom ik moet winnen. Ik vind het lastig om mezelf dingen te geven en geef liever aan anderen. Dit zou een mooie oefening zijn om te leren eens iets te krijgen. Maar ik gun het alle andere deelnemers dus veel meer. Ik volgde jullie al op Instagram en nu ook op Facebook.

 7. Sanne Beantwoorden

  Hey,
  Wat een ontzettend leuke winactie! Super leuke producten ook, en ik gun het iedereen maar ik zou graag willen winnen omdat ik de producten echt leuk vindt en jullie blog ook!

 8. Jane Beantwoorden

  Allereerst gefeliciteerd met de 100 volgers! En jullie verdienen er nog veel meer. Ik kwam jullie blog tegen toen ik op zoek was naar leuke hotspots in Leiden, daar kon ik weinig over vinden op andere blogs. Helaas was het winkeltje dat ik wou bezoeken dicht op dinsdag 🙁 Ik ben wel langs Happy tosti gewandeld, en dat zag er echt heel schattig uit. Maar ik had al een lunchplekje gevonden voor die dag. Happy tosti lijkt me leuk om de volgende keer uit te proberen! Jullie hebben verder echt een leuke blog met mooie foto’s, ik ga hier zeker vaker kijken als ik op zoek ben naar leuke plekjes.
  En ik volg jullie dus op Instagram en Facebook. Ik zou graag willen winnen omdat het hele pakket gewoon te gek is en bij mij past. Ik was laatst al op zoek naar leuke kaartjes en die van studio leuk zijn echt leuk, haha. Ook ben ik dol op canvastassen, ik heb er nu eentje dus het zou leuk zijn om er nog 1 te hebben om af te wisselen. En ten slotte lijkt me de Polette bril heel gaaf, ik heb nu nog geen zonnebril op sterkte, dus dat zou een goede aanvulling zijn. Ach ja, winnen is stiekem gewoon erg leuk 😉

  1. Hotspotfactory Beantwoorden

   Hi Jane,

   Wat is jou e-mail adres? 🙂

   Liefs, Roos & Mariska

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *