Den Haag : Bar en Zo

Wanneer je bij Bar en Zo binnenkomt, krijg je gelijk een lekker woonkamer gevoel. Eigenaren Barro en Zoë delen samen een passie voor mooie planten, goede koffie, vintage en lokale producten. Ze werken op een duurzame manier door het belangrijk te vinden waar hun spulletjes vandaan komen. Dit is zo’n winkel waar wij heel blij van worden. Kijken jullie mee?!

Hotspot Den Haag Winkelen Bar en Zo

Hotspot Den Haag Winkelen Bar en Zo

Hotspot Den Haag Winkelen Bar en Zo

Hotspot Den Haag Winkelen Bar en Zo

Hotspot Den Haag Winkelen Bar en Zo

Hotspot Den Haag Winkelen Bar en Zo

Hotspot Den Haag Winkelen Bar en Zo

Hotspot Den Haag Winkelen Bar en Zo

Hotspot Den Haag Winkelen Bar en Zo

Hotspot Den Haag Winkelen Bar en Zo

Hotspot Den Haag Winkelen Bar en Zo

Hotspot Den Haag Winkelen Bar en Zo

Bar en Zo ligt niet in het ‘standaard’ centrum van Den Haag. Officieel valt het wel onder het centrum maar je moet wel even voorbij de H&M, Zara en de andere winkels. Het zit namelijk in de wijk Het Zeeheldenkwartier. Het is zeker de moeite waard om eventjes het standaard stad gedeelte achter je te laten en hier in de wijk komen kijken. Naast Bar en Zo zitten er namelijk nog zat leuke andere tentjes.
Bar en Zo kan je vinden in de Prins Hendrikstraat op nummertje 103 in Den Haag. Bij Bar en Zo kan je elke dag, behalve maandag, terecht voor een goed cadeautje voor een ander of jezelf, een bakkie koffie of thee en een gezellig praatje. Naast de website, hebben ze ook Facebook en Instagram. Wat ons betreft, zeker een must-go in Den Haag.

Liefs,
Mariska & Roos


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *