Utrecht : My Jewellery

My Jewellery is een sieradenlabel dat dagelijks honderdduizenden vrouwen inspireert via social media & via meer dan 400 fysieke partnerstores. De luxe merkbeleving, scherpe prijzen, snelwisselende collectie & kwalitatief zeer goede items zorgen voor een groeiende populariteit & een trouwe fanbase op de sociale media. Mariska kwam toevallig deze mooie winkel vol met toffe spulletjes tegen! Je wordt er heel hebberig van! Haha! Kijken jullie mee?

 

Hotspot Utrecht Winkelen My Jewellery Hotspot Utrecht Winkelen My Jewellery Hotspot Utrecht Winkelen My Jewellery Hotspot Utrecht Winkelen My Jewellery Hotspot Utrecht Winkelen My Jewellery Hotspot Utrecht Winkelen My Jewellery Hotspot Utrecht Winkelen My Jewellery Hotspot Utrecht Winkelen My Jewellery Hotspot Utrecht Winkelen My Jewellery Hotspot Utrecht Winkelen My Jewellery Hotspot Utrecht Winkelen My Jewellery

Utrecht
Oudkerkhof 5
3512 GH
Breda
Veemarktstraat 35
4811 ZC
Den Bosch
Kruisstraat 16a
5211 DV
Zoals je hierboven ziet is de store niet alleen in Utrecht te vinden maar ook in Breda en Den Bosch. Dus al woon je niet in de buurt van Utrecht kun je er ook nog op 2 andere plekken terecht. Natuurlijk heeft My Jewellery ook een online shop waar je op werkdagen voor 17:00 besteld het morgen nog in huis hebt!
Hoe vinden jullie het er uit zien?

Liefs,

Mariska & Roos


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *