Zwolle : Pistache

Pistache Zwolle is een verzamelwinkel voor urban lifestyle artikelen. Een concept dat (lokale) merken, ondernemers en initiatieven samenbrengt in een groot mooi warenhuis. Bij Pistache willen ze creativiteit, detailhandel, producten en ideeën aan een groter publiek aan bieden in een hippe omgeving. Naar onze mening is dit heel goed gelukt. Daarnaast heeft Pistache onwijs lief personeel! Kijken jullie mee?

Hotspot Zwolle Winkelen Pistache Hotspot Zwolle Winkelen Pistache Hotspot Zwolle Winkelen Pistache Hotspot Zwolle Winkelen Pistache Hotspot Zwolle Winkelen Pistache Hotspot Zwolle Winkelen Pistache Hotspot Zwolle Winkelen Pistache Hotspot Zwolle Winkelen Pistache Hotspot Zwolle Winkelen Pistache Hotspot Zwolle Winkelen Pistache

Pistache Zwolle B.V.
Eiland 9
8011 XR Zwolle

Je kan bij Pistache ook terecht voor een goede bak koffie met een stukkie taart. Er is echt voor ieder wat wils en dat maakt Pistache zo leuk!

Zou jij een bezoekje aan Pistache willen brengen? 

 

Veel liefs,
Mariska & Roos.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *