Leiden : Roast & Toast

Bij Roast and Toast in de Burgsteeg kan je terecht voor heerlijke koffie, lekkere sandwiches en andere lekkernijen. Zo verzorgen ze ook catering en high tea. Ook hebben ze een super leuk concept wat LuieZondagTas heet, geniet van een heerlijk ontbijt dat ook nog eens thuisbezorgd wordt! Hoe leuk is dat? Zeker een aanrader in Leiden! Kijken jullie mee?

Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with b5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset

Roast & Toast kun je volgen op hun Facebook, oh en hun Oreo Cheesecake schijnt dus helemaal fantastisch te zijn. Wij hebben hem helaas niet kunnen eten aangezien hij al op was. Wij komen zeker nog eens terug!
Volg Roast & Toast op Facebook.

Veel liefs,
Mariska & Roos


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *