Leiden : De winkel van Leiden

In een van de leukste oude steegjes in de Pieterswijk in Leiden vind je De Winkel in Leiden. Je vind een mix van woondecoratie voor in en om het huis, zoals kussens, plaids, kasten, lampen, stoelen, serviezen, goeie kaarsen en heel veel andere mooie accessoires om je huis tot een knus en fijn thuis te maken. Daarnaast is er een goed assortiment van leuke en originele cadeaus voor alle leeftijden, die net weer iets anders zijn dan anders! Ze zijn altijd bezig om mooie blijmakers voor je te vinden en dat tegen een leuke prijs!

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with b5 preset Processed with VSCO with a5 preset

De Winkel in Leiden

Pieterskerk-Choorsteeg 19, 2311 TR Leiden
info@dewinkelinleiden.nl

Zeker weten een aanrader, allerlei leuke en orginele cadeau’s of hebbedingetjes. Er hangt een goede vibe!

Veel liefs,
Mariska & Roos


One thought on “Leiden : De winkel van Leiden

  1. Marcia Bruinsma Beantwoorden

    Dat hebben jullie goed omschreven! Leuke winkel, leuke gastvrouw, kwaliteit en idd een goede vibe!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *