5 x de tofste (concept)stores in Haarlem!

Haarlem is een prachtige stad met een oud centrum waar je heerlijk kan wandelen. Naast de ‘standaard’ winkels als H&M en Zara heb je nog veel meer toffe onbekendere winkels. In Haarlem schieten nieuwe leuke winkeltjes als paddenstoelen uit de grond. Hoogste tijd om voor jullie een cityguide te maken met de leukste (concept)stores in Haarlem. Kijken jullie mee?

 

Haarlem OU Boutique

Haarlem OU Boutique

Haarlem OU Boutique

 

OU. Boutique Store : Kruisstraat 40

De eigenaressen Valerie en Roos vliegen de hele wereld over om de shoppers de meest unieke en exclusieve items te bieden. Ze gaan net een stapje verder als zij vinden dat een bepaald item bij jou in de kast moet liggen. Dat maakt het assortiment van OU. Boutique uniek. De winkel kenmerkt zich door een huiselijke sfeer. Het warme welkom wanneer je binnenkomst helpt daar ook bij. Zeker een must voor de modelovers onder ons. Heb je het nou te druk om naar Haarlem of Amsterdam langs te gaan? Neem dan een kijkje op hun online inspiratie platform met de mooiste boutiques en lifestyle brands.

 

Haarlem Nyhavn

Haarlem Nyhavn

 

Nyhavn : Koningstraat 15

Nyhavn is een conceptstore in het centrum van Haarlem. Hier vindt je toffe, duurzame en fairtrade producten met allemaal een Scandinavische touch. Vandaar ook de naam Nyhavn. Nyhavn is namelijk een hippe wijk in Denemarken waar de eigenaresse heel blij van wordt. Je vindt hier tweedehands meubels tot accessoires. En van interieur producten tot kleding. Er wordt hier een podium gegeven aan zowel grote als wat kleine, nieuwe ontwerpers. Dit is opzich al genoeg reden om langs te gaan maar hier bovenop, kan je ook nog een bakkie koffie drinken en iets lekkers eten.

 

Haarlem Trendrecipe

Haarlem Trendrecipe

 

Trendrecipe : Koudenhorn 46

Trendrecipe is voor modelovers een bezoek waard! Bij Trendrecipe winkel je namelijk op trend. Alles wat je op de catwalk ziet en bij modebloggers in de kast ziet hangen, kun je hier shoppen. Voorheen hadden ze ook interieur. Eigenaresse Sandra was daar een beetje klaar mee. In plaats daarvan kun je hier nu ook shoppen voor highfashion vintage, denk hierbij bijvoorbeeld aan Chanel. Mocht dit nog niet genoeg zijn voor je, er wordt ook nog heerlijke koffie geschonken.

 

Haarlem Mashed

Haarlem Mashed

Haarlem Mashed

 

Mashed : Kleine Houtstraat 19

Mashed is afgeleid van Mashed Potato. Oftewel: Aardappelpuree. Het concept van Mashed is namelijk dat alles met elkaar wel gemengd kan worden. Alles in de winkel is te koop en daardoor kan je ook wel blijven rondlopen want er zijn zoveel verschillende producten te vinden in de winkel. Er zijn meubels te vinden maar ook bijvoorbeeld kunst, sieraden, tassen, servies en boeken. Het is een lifestyle winkel met voor ieder wat wils en ook voor elke portemonnee wat wils. De prijzen variëren namelijk. Tot slot kun je er ook nog een lekker bakkie doen. Een onwijs huiselijke gezellige winkel waar je hartelijk ontvangen wordt met voor ieder wat wils aan spulletjes.

 

Haarlem MyDeer's

Haarlem MyDeer's

My Deer’s Schagchelstraat 12

My Deer’s is een voormalig platenzaak wat omgetoverd is tot een frisse winkel vol botanische accenten. In deze winkel vindt je een combi van lifestyle en kunst. De eigenaresse  wilt met de mooie spulletjes een thuisgevoel creëren. My Deer’s heeft een prachtig assortiment met kunst, planten, design, sierraden, keramiek, boeken en lifestyleproducten. Alles is van goede kwaliteit en eerlijke merken. Ieder item heeft zijn eigen unieke verhaal.
Wij zouden zeggen: neem snel een kijkje bij een of allen van deze winkels! Weten jullie nog toffe hotspots in Haarlem?

Liefs,
Roos & Mariska

 

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *