Delft : Groene Vingers

Houd jij ook van planten? Dan ben je bij Groene Vingers op het juiste adres. Bij Groene Vingers creëren ze een fijne liefdevolle sfeer, wat zorgt voor de juiste ontspanning in huis en tuin. Ze verkopen groene planten voor binnen en buiten met bijbehorende accessoires. De combinatie van hippe interieuraccessoires met planten kan je je karakter thuis weergeven. Ze nemen je mee in onze wereld van groen, wonen, buitenleven en (stads)tuinieren.

 


Groene Vingers Delft

Groene Vingers Delft

Groene Vingers Delft

Groene Vingers Delft

 

GROENE VINGERS
Burgwal 23  – 2611 GE Delft

info@groenevingersdelft.nl

 

TIP! Groene Vingers geeft ook verschillende workshops zoals: Terrarium maken, Hoe houd ik mijn kamerplanten levend?, schetsservice voor je tuin of balkon. Oh, en nog veel meer! Het hele overzicht met workshops kun je vinden op hun website. Wij hebben er groene vingers van gekregen! 😉

 

Veel liefs,
Mariska & Roos


One thought on “Delft : Groene Vingers

  1. […] is jullie misschien wel al op gevallen. Wij bezochten al eerder hele mooie planten winkels zoals: Gr... https://hotspotfactory.com/2017/12/27/4-x-origineel-winkelen-in-den-bosch

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *