Den Haag : Haver

Haver is een lunchroom met voor ieder wat wils. Ze hebben, zoals ze het zelf noemen, goede start ontbijtjes, spannende broodjes en salades met een bite. Daarnaast hebben ze voor ieder een soort taartje: healthy pleasures en guilty pleasures met een kop koffie. Bijkletsen met vrienden of hard aan het werk, het kan allemaal bij Haver.  Kijken jullie mee?

Hierboven zie je het broodje met avocado, gegrilde wortel, bladspinazie en mango; zeker een aanrader!

Haver ligt niet in het ‘standaard’ centrum van Den Haag. Officieel valt het wel onder het centrum maar je moet wel even voorbij de H&M, Zara en de andere ‘standaard’ winkels. Het zit namelijk in de wijk Het Zeeheldenkwartier. Het is zeker de moeite waard om eventjes het standaard stad gedeelte achter je te laten en hier in de wijk komen kijken. Naast Haver zitten er namelijk nog zat leuke andere tentjes.

Haver kan je vinden op de Reinkenstraat nummertje 103 in Den Haag. Haver is dagelijks geopend van half 9 tot 5. Met uitzondering van vrijdag, dan is Haver tot 8 uur open. Je kan op de vrijdag namelijk ook bij de vrijdagavondhap aanschuiven. Voor 10 euro heb je dan een goede maaltijd wanneer je zelf niet zo’n zin hebt om te koken of je gewoon lekker uit eten wilt voor een studentbudgetje. Je kan hier heerlijk zitten werken maar ook lekker bijkletsen met vrienden. Daarnaast is er voor kinderen ook wat wils. En mocht je nou niks lekkers op de kaart zien en het beter weten: je mag dan zelf je combi met de beschikbare ingrediënten doorgeven! Al met al, zeker een aanrader voor iedereen.

Naast de website, hebben ze ook Facebook en Instagram. Wat ons betreft, zeker een must-go in Den Haag.

Liefs,

Mariska & Roos


2 thoughts on “Den Haag : Haver

  1. Sharon van Bommel Beantwoorden

    Ahh dat ziet er echt super gezellig uit!

    1. Hotspotfactory Beantwoorden

      Ja hé! Zeker eens een bezoekje wagen dus. 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *