Delft : Kek

Kek is nu toch wel onze favoriet in Delft. Een origineel tentje met voor ieder wat wils: Ontbijt, lunch, koffie en gebak. Het is allemaal mogelijk bij Kek! Je wordt er ontvangen met een grote glimlach en enthousiasme. De passie voor de zaak wordt uitgestraald naar iedereen die even langs hopt. Kijken jullie mee?

Kek bevindt zich aan een grachtje in Delft. Wanneer je binnenkomt is het eerste wat opvalt, de sapbar. Hier staat een tafel vol met groente en fruit. Hier worden de sapjes vers bereidt. Het is een smal pand waardoor het van buiten klein oogt maar binnen is het ruim. Voor iedereen een soort tafeltje: grote tafels voor meerdere mensen, een lekkere tafel om aan te werken, een bank om op te chillen of gewoon een twee persoonstafel.
Naast dat Kek ‘all day breakfast’ serveert en nog veeeeel meer lekkere dingen verkoopt, kan je er ook nog een beetje shoppen. De meeste spulletjes die je bij Kek kan kopen, zijn interieur dingen. Deze staan heel leuk tentoongesteld door heel de koffiebar waardoor het echt een geheel maakt met de rest.
Wil je nou alvast even in de stemming komen? Kijk dan even op hun Facebook, Website of Instagram!
Het is wel vaak druk bij Kek. Logisch want het is echt een hotspot die je niet wilt missen. Is het nou te druk wanneer je langskomt? Ga zeker een keer terug!

Liefs,
Roos en Mariska

 


One thought on “Delft : Kek

  1. […] haar items en de sfeer die er hangt is fijn. MEI blijft Mariska zeker bij van het afgelopen jaar. De... https://hotspotfactory.com/2017/09/25/hoera-hotspotfactory-1-jaar-winactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *