Leiden : Mei

Midden in het centrum van Leiden is MEI: de concept store van Mandy en pup Elton. In MEI komt dat samen in een gezellige mix van vintage treasures, fairtrade woonaccessoires van exotische reizen en cadeaus die je zelf wilt houden. Een warme winkel waar je met open armen wordt ontvangen!

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a5 preset

Pieterskerk Choorsteeg 18 – Leiden
Woon je niet in de buurt? Geen nood. Shoppen kan ook online. Je kunt MEI ook volgen op Facebook.
Zeker weten snel eens langs gaan! Spreekt het jullie al aan?

Veel liefs,
Mariska & Roos.

 


One thought on “Leiden : Mei

  1. […] 3 favoriete Hotspots van Mariska Leiden : Mei MEI, een winkel die Mariska bij blijft maar ook de eig... https://hotspotfactory.com/2017/09/25/hoera-hotspotfactory-1-jaar-winactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *