5 x Origineel winkelen in Delft!

Delft is de laatste tijd overal te zien en ook op social media komen steeds vaker mooie plekjes te voorschijn. Wij delen vandaag 5 x origineel winkelen in Delft. Ben jij er al wel eens geweest? Zo niet, dit zijn echt 5 top plekken die jij zeker moet bezoeken. Kijk je snel mee?

 

 

LU-ST : Voorstraat 8
Lu-st is een winkel met duurzame en unieke producten van Nederlandse ontwerpers. Ze zijn op zoek gegaan naar producten met een verhaal, denk hierbij aan materialen als leer, hout en stofresten die niet meer gebruikt kunnen worden maar door ontwerpers omgetoverd worden tot mooie eerlijke producten. Producten die stoer, tijdloos en een tikkeltje eigenwijs zijn. Alle producten krijgen zo weer een tweede leven waardoor je altijd een uniek ontwerp in handen hebt. Je wordt er onwijs hartelijk ontvangen en je hebt er voor ieder wat wils. Ben je klaar met winkelen? Neem dan een lekkere kop koffie met een stuk taart of een broodje.

 

 

Offline Is The New Black : Oude Delft 149
Offline is the new black is een mixstore in het oude centrum van Delft. We verkopen producten van jonge Nederlandse designers, labels en bedrijven. Ze geloven in een combinatie van oud en nieuw. Dus ze verkopen ook vintage kleding, accessoires en vintage interieur. Lies de Vooght is een goud Smidt die haar atelier in de winkel heeft zitten, dus je kunt stiekem tijdens het shoppen nog even mee gluren. Marie-Lisah verzorgt het vintage gedeelte van de winkel. Tijdens het selecteren van de items zorgt ze ervoor dat alle items van goede kwaliteit zijn, goede materialen hebben en goed bij de trend van vandaag passen.

 

 

Seven Days : Oude Langendijk 7A

Bij Seven Days aan de Oude Langendijk 7a stap je binnen om het avontuurlijkste woonconcept van Delft en omstreken te ervaren: The Art of Living. In een heel bijzonder doorleefd pand beleef je het nieuwe wonen. Waar eigentijds en vintage samenkomen. Waar design, comfort en groen het beeld bepalen. Waar kleur, vorm en karakter de toon aangeven. Met accessoires en gadgets als kersen op de taart.

 

 

Pleck : Voldersgracht 17A
Pleck shop & eat zit sinds juni 2015 in het prachtige historische centrum van Delft aan de Voldersgracht 17a in de zelfde straat waar de Delftse schilder Johannes Vermeer geboren is. Pleck is ontstaan uit een passie voor styling, al dan niet met hulp van lokale kunstenaars als fotografen, schilders en andere creatievelingen. Met diezelfde passie combineren wij dit met eten en drinken. Je kunt bij ze terecht voor koffiespecialiteiten, huisgemaakte taart, (warme) lunch, soep en high tea.

 

 

Instore Conceptstore : Voldersgracht 18
INSTORE conceptstore. Een mini warenhuis aan één van de oudste grachten van Delft vol met spullen die het leven een beetje mooier maken. Een plek om je garderobe een update te geven, het perfecte cadeau te kopen of inspiratie op te doen. Je kunt zelfs plaatsnemen in de kappersstoel. En ga de deur niet uit zonder een bosje veldbloemen of een hippe cactus!

 

En zit er al wat leuks voor je tussen? Wij hebben die dag ook gefilmd en maakte er een vlog van, gemist? Kijk hem dan hier snel!
Liefs,
Mariska & Roos

 

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *