5 x De beste taartjes en koffie in Den Haag

In Den Haag kun je natuurlijk prima winkelen, maar je hebt ook zat leuke koffie plekken met heerlijke taart. Roos woont natuurlijk nu in Den Haag en kende wel al wat spots en door deze lijst zijn we weer bij nieuwe hotspots terecht gekomen. Ben jij dus opzoek voor een leuke gezellige plek waar je lekker neer kunt ploffen voor een goed stuk taart. Wij hebben ze voor je! Kijk je mee?

 

BLOEMKorte Houtstraat 6,

In hun “huiskamer” kun je je favoriete stoel uitzoeken en hangen er theepot lampen aan het plafond tot aan bloemenschilderijen aan de muur. Geniet van de lekkerste Italiaanse koffie, thee, een heerlijke high-tea of een stukje homemade taart. Alles wordt vers bereid en de taarten worden elke dag gebakken in eigen oven.

 

 

PIMPrins Hendrikstraat 113 of Wagenstraat 144

Ze hebben een relaxte vintage huiskamersfeer waar je heerlijke coffee’s & gezonde sappen kunt drinken, genieten van een breed aanbod aan sandwiches & taarten en misschien ook nog wel een vintage woonaccessoire aankoop kunt doen mocht je bijvoorbeeld iets tegen komen in hun vintagekast! Elke dag hebben ze andere taartjes wat het juist zo leuk maakt, elke dag is een verrassing. Pim’s taarten zijn ook als hele taarten te bestellen voor als je wat te vieren hebt of juist niet!

 

 

HometownBuitenhof 4

Hometown Coffee & More is een espresso en slow-coffee bar gelegen aan het Buitenhof in Den Haag. De naam komt voort uit de huiselijke en gemoedelijke sfeer door hun vintage interieur, de jazzy muziek en de relaxte houding van de barista’s. Bij Hometown kun je terecht voor koffie, slow-coffee, verse smoothies en sappen, wijn, ambachtelijk bereidde lekkernijen, sandwiches en borrelplateaus. ’s Morgens de dag beginnen met een goede cappuccino en een krant aan de lange leestafel of bij weinig tijd een heerlijke koffie to go die je zo op de fiets kunt meenemen.

 

 

Crunch CaféPiet Heinstraat 108 A

Een plek waar een relaxte sfeer hangt. Veel mensen zijn aan het werk op hun laptop of spelen een spelletje met elkaar. Je kunt er terecht voor heerlijke koffie of een gezond sapje. Natuurlijk kun je er ook gewoon een hapje eten als je dat wilt. Crunch vestigt zich in de gezellige Piet Heinstraat.

 

JuniMolenstraat 63

Kom bij Juni Ontbijt en Lunch langs voor een gezellig ontbijt, een smaakvolle lunch of een high-tea. Ze hebben een toffe saladebar waar je zelf jouw salade kan samenstellen. Of geniet van een borrel bij Juni Café in de prachtige, verborgen stadstuin in Het Nutshuis. In dit monumentale voormalig bankgebouw verzorgen ze namelijk het dagelijks wisselende menu in Juni Café. Ze zitten een klein beetje verstopt maar als je ze hebt gevonden waan je je in een groene oase in een verborgen stadstuin in het hart van Den Haag.
Wij zouden jou aanraden om zeker een bezoekje te brengen aan een van deze hotspots (of natuurlijk allemaal). Al iets gezien wat je aanspreekt?
Veel liefs,Roos en Mariska

 


3 thoughts on “5 x De beste taartjes en koffie in Den Haag

  1. […] Wauw ligt niet in het ‘standaard’ centrum van Den Haag. Officieel valt het wel onder he... https://hotspotfactory.com/2017/05/10/den-haag-wauw
  2. […] The Fine Store ligt niet in het ‘standaard’ centrum van Den Haag. Officieel valt het we... https://hotspotfactory.com/2017/05/24/den-haag-the-fine-store
  3. […] 5 x beste taartjes in Den HaagIn Den Haag kun je natuurlijk prima winkelen, maar je hebt ook zat leu... https://hotspotfactory.com/2017/09/25/hoera-hotspotfactory-1-jaar-winactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *