Den Haag : Wauw

Bij Wauw kan je terecht voor echt unieke cadeaus voor een ander of jezelf. Een groene oase vol met prachtige spullen en natuurlijk planten. De spullen gaan van handgemaakt tot tweedehands. Op hun website staat dat Wauw altijd blij is om jou te zien. Deze vibe voel je direct als je binnenkomt: je wordt hartelijk ontvangen en door alle mooie spullen, weet je bijna niet waar je moet kijken. Kijken jullie mee?

Wauw ligt niet in het ‘standaard’ centrum van Den Haag. Officieel valt het wel onder het centrum maar je moet wel even voorbij de H&M, Zara en de andere ‘standaard’ winkels. Het zit namelijk in de Jacob van der Doesstraat nummer 2. Dit ligt iets voorbij de Paleistuinen. Het is zeker de moeite waard om eventjes het standaard stad gedeelte achter je te laten en hier in deze straat te komen kijken. Naast Wauw zitten er namelijk nog zat leuke andere tentjes. Onder andere Crunch. Meer hierover vindt je in het lijstje van de lekkerste taartjes en koffie in Den Haag.

Naast de website, hebben ze ook Facebook en Instagram. Wat ons betreft, zeker een must-go in Den Haag.

Liefs,
Roos en Mariska

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *