Den Haag : The Fine Store

The Fine Store is een moderne strakke winkel in het Zeeheldenkwartier. Hier vindt je mooie designmeubelen en bijzondere woonaccessoires. Alles zoveel mogelijk gemaakt van natuurlijke materialen. Eigenaresse Eveline Maat streeft ernaar dat lokale materialen ook gewaardeerd worden. Daarnaast werkt ze graag samen met lokale ontwerpers. Los van al dit, is de winkel een plaatje om naar te kijken. Kijken jullie mee?

 

The Fine Store ligt niet in het ‘standaard’ centrum van Den Haag. Officieel valt het wel onder het centrum maar je moet wel even voorbij de H&M, Zara en de andere ‘standaard’ winkels. Het zit namelijk in de Piet Heinstraat 64. Dit ligt iets voorbij de Paleistuinen. Het is zeker de moeite waard om eventjes het standaard stad gedeelte achter je te laten en hier in deze straat te komen kijken. Naast The Fine Store zitten er namelijk nog zat leuke andere tentjes. Onder andere Crunch. Meer hierover vindt je in het lijstje van de lekkerste taartjes en koffie in Den Haag.

Naast de website, hebben ze ook Facebook en Instagram. Wat ons betreft, zeker een must-go in Den Haag.

Liefs,
Roos en Mariska

 

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *