Amsterdam : Wildernis

Bij Wildernis vind je producten die een link hebben met groen, in de breedste zin van het woord. Van grote kamerplanten tot tuinier spullen naar sieraden geïnspireerd door groenten. En je kunt ook nog een kop koffie of thee drinken. Een prachtige winkel, waar je je ogen uitkijkt. Kijken jullie mee?

 


WILDERNIS

Bilderdijkstraat 165F
1053 KP Amsterdam
info@wildernisamsterdam.nl

En hoe vinden jullie het? Wij vonden het in ieder geval een hele mooie plek. Met mooi daglicht en veel ruimte. Dat winkelt gewoon fijn, vinden wij. En genoeg keuze uit allerlei mooie planten van klein tot groot. Voor ieder wat wils.

 

Liefs,
Roos & Mariska


One thought on “Amsterdam : Wildernis

  1. […] artikelen van Amsterdam komen langzaam online maar kunnen jullie nou niet wachten? Het artikel over ... https://hotspotfactory.com/2017/06/23/het-ga-je-mee-op-pad-dag-verslag-amsterdam

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *