Amsterdam : Who’s that girl

Een kleurrijke, veel te leuke winkel in de negen straatjes van Amsterdam. Fris, funky en origineel. Als je iemand in deze kleding ziet draai je je hoofd wel even om. Who’s that girl!? Ze vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn in hun kleding. De materialen zijn ook ontzettend fijn van de kleding. En? Ben je al nieuwsgierig..

 

Who’s That Girl
Reestraat 18, 1016 DN Amsterdam
En? Hoe vind je de winkel. Het licht in de winkel vonden wij vooral fijn. Het past bij de sfeer van de kleding en het shopt fijn. Ook de paskamers waren echt fantastisch. Een feestje om je eventueel nieuwe kleding te passen.
Liefs,
Roos & Mariska

One thought on “Amsterdam : Who’s that girl

  1. […] Amsterdam komen langzaam online maar kunnen jullie nou niet wachten? Het artikel over Wildernis, Wh... https://hotspotfactory.com/2017/06/23/het-ga-je-mee-op-pad-dag-verslag-amsterdam

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *