Foodstock Festival

Afgelopen weekend was Roos op Foodstock Festival in Breda. Deze editie is nu natuurlijk afgelopen maar ze struinen nog zes steden af om daar mensen blij te maken met de combinatie van lekker eten, muziek en gezelligheid. Roos genoot deze dag van verschillende hapjes en drankjes hier en daar. Van churros en ‘duck burger’ tot nachos en Radler in de zon. Kijken jullie mee?

 

Dit was de ‘duck burger’ met gekonfijte eend en cheddar kaas. Het ziet er misschien niet zo smakelijk uit, maar het was echt goddelijk. Dit was bij ‘The Duck Truck’.

 

Wij begonnen bij De Empenada Fabriek. Hier hadden we een empenada met kip. Daarna namen we de ‘Duck Burger’ die eerder geshowd werd. Hierna volgde een Fish Burger van Milf (Man, I love Fish). Roos, de kaasliefhebber, kon natuurlijk nacho’s met kaas niet laten staan. Dus er kwamen nacho’s. Als toetje namen we churros. Roos had churros met karamel fudge. Mmmm. Alle hapjes zijn gedeeld waardoor we van alles wat konden proeven. Het was ideaal weer waardoor je lekker kon genieten van je hapje en drankje in de zon. Op de achtergrond klonk muziek en iedereen was vrij om te doen waar hij of zij zin in had. Een ultieme zomervibe! Daarnaast is het voor alle leeftijden. Ook voor de kleinste is er wat te doen; een springkussen, een clown en suikerspinnen. (Deze zijn natuurlijk ook heerlijk voor ons he ;)).
Zijn jullie nou enthousiast geworden en willen jullie ook een kijkje nemen? Hieronder vinden jullie een overzicht van de volgende edities van Foodstock Festival.
Weert : 16, 17, 18 juni
Nijmegen: 23, 23, 25 juni
Sittard: 7, 8, 9 juli
Eindhoven: 14, 15, 16 juli
Den Bosch: 21, 22, 23 juli
Helmond: 25, 26, 27 augustus.

Liefs,

Roos & Mariska


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *