Amsterdam : Thuyskamer

Thuyskamer staat voor een plek om thuis te komen met een spullen van gebruikte materialen. Een bijzonder mooie collectie van decoratie, kleding, sierraden en limonades. Naast gebruikte materialen hebben ze een verrassende verzameling handgemaakte producten. Met liefde gemaakt door lokale ontwerpers. Een knusse plek vol mooie spullen, kijken jullie mee?

 

Thuyskamer
Nieuwe Nieuwstraat 26
1012 NH Amsterdam

We mochten een limonade uitproberen. We kozen voor de limonade met gember en rode peper. Interessante combi met een wat pittige twist op het eind. Zeker het proberen waard, ook al ben je niet fan van gember of pittig!

Zijn jullie al benieuwd naar Thuyskamer? Zeker even een bezoekje brengen. Het zit in een zijstraatje bij de grote winkelstraat.

 

Veel liefs,

Mariska & Roos


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *