6 x Creatievelingen

Creatievelingen, wij volgen er zat op Instagram en volgen hun werk. Vandaag hebben we er 6 op een rijtje gezet. Illustratoren, creatieve webshops en noem zo maar op. Benieuwd wie er in dit rijtje staan? Kijk dan snel mee.

 

Mañana Mañana

Mañana Mañana is een online creatief clubhuis met aansluitend een digitale winkel, gevuld met eigen producten. Een plek waar wij proberen jou de wereld eens door een andere bril te laten bekijken. Je te inspireren als je het even niet meer weet. Of je gewoon lekker te maken met mooie dingen waar je blij van wordt. Kortom: hier wordt je van alle gemakken voorzien. | Website

 

 

Brainy Days

Wij geloven dat er in iedereen een creatief brain schuilt! Brainy Days reikt je de ‘tools’ aan om hier mee aan de slag te gaan en de creatiefste versie van jezelf te ontdekken. Brainy staat dan ook voor: creatieve en toonaangevende producten (collectables extraordinair) en ideeën met een knipoog. Elk Brainy item is met veel zorg en liefde voor jou uitgezocht en maakt het een verrassend cadeau om te geven of te krijgen. | Website

 

 

Yara Ruby

Yara is een illustrator uit Rotterdam. We leerde haar kennen op het NSMBL festival waar ze portretjes tekende. Ze tekent dus bijv. op events, op een trouwerij of een nieuwe shop die opent. Ook raam tekeningen voor bijv. een concept store. Wat wij zo leuk vinden is dat je haar werk snel herkent. | Website

 

 

Mio Sallanto

Mio is illustrator en maakt echt de meest prachtige werken. Vooral veel fashion illustraties. Wij zouden er zo een aan onze muur hangen. Op haar Instagram deelt ze ook dagelijkse kiekjes en op haar website vind je haar portfolio en shop. | Website

 

 

Marloes De Vries

Marloes is ook illustrator en auteur. En ze maakt zulke leuke werkjes echt geweldig. Haar #100daysofminime is echt geweldig. Waar ze haarzelf als mini me illustreert en verwerkt in dagelijkse foto’s. Zooooo origineel! | Website

 

 

Shannon Hansen

Shannon is artiest en grafisch vormgever en woont in Australië.  Haar werken vinden we ook zo origineel en eigen. Ze deelt op haar Instagram ook vaak filmpjes van het proces en dat is ook zo interessant om te zien. | Website

 

 

Zo, dit waren 6 creatievelingen voor jullie op een rijtje. Hopelijk hebben we jullie weer kunnen inspireren. Vond je dit nou leuk en zou je een deel 2 willen? Laat het dan even weten!

 

Liefs,
Mariska & Roos

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *