6 x De tofste winkels in Den Haag

Den Haag is een prachtige stad met een mooi centrum. Naast de ‘standaard’ winkels zoals H&M en Zara, heb je nog veel meer toffe onbekendere winkels die zeker een spotlight verdienen. Hoogste tijd om voor jullie een cityguide te maken met de leukste winkels in Den Haag waar je origineel kan winkelen. Met voor ieder wat wils en wat unieks. Kijken jullie mee?

The Fine Store : Piet Heinstraat 64

The Fine Store is een moderne strakke winkel in het Zeeheldenkwartier. Hier vindt je mooie designmeubelen en bijzondere woonaccessoires. Alles zoveel mogelijk gemaakt van natuurlijke materialen. Eigenaresse Eveline Maat streeft ernaar dat lokale materialen ook gewaardeerd worden. Daarnaast werkt ze graag samen met lokale ontwerpers. Los van al dit, is de winkel een plaatje om naar te kijken.

Conceptstore Collectiv : Prinsestraat 3

Deze hotspot in Den Haag is een unieke conceptstore waar veel creatieve ondernemers de winkel vullen met exclusieve, handgemaakte en/of eigen ontworpen producten. Naast het shoppen kun je ook nog eens in hun kleine bistro heerlijk genieten van coffee & sweets van Pop-Up Espresso en Sprinkles Bakery. En er worden workshops georganiseerd en verschillende evenementen rondom de store. Kortom, heel leuk!

LISTed : Molenstraat 36

LISTed is een plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, kleding en nog een hoop andere leuke hebbedingen. De prachtig uitgezochte kleding is een mix van mooie Scandinavische en Nederlandse merken als Samsøe Samsøe, Anecdote, Amatør, Love Stories en Nudie Jeans. En om dan je outfit af te maken, zijn er sieraden die voor ieder wat wils bieden.

WAUW : Jacob van der Doesstraat 2

Bij Wauw kan je terecht voor echt unieke cadeaus voor een ander of jezelf. Een groene oase vol met prachtige spullen en natuurlijk planten. De spullen gaan van handgemaakt tot tweedehands. Op hun website staat dat Wauw altijd blij is om jou te zien. Deze vibe voel je direct als je binnenkomt: je wordt hartelijk ontvangen en door alle mooie spullen, weet je bijna niet waar je moet kijken.

Wiezewasjes : Papestraat 9

Wiezewasjes is een schattig klein winkeltje in Den Haag. Ze verkopen vrijwel alleen maar fairtrade spulletjes en veel handgemaakte producten. Hun spulletjes kunnen overal vandaan komen. Ze verkopen sierraden, accessoires, notitieboekjes, verschillende soorten thee en spullen voor jouw interieur. Woon je nou niet in Den Haag of omgeving? Ze hebben ook een webshop!

Bar en Zo : Prins Hendrikstraat 103

Wanneer je bij Bar en Zo binnenkomt, krijg je gelijk een lekker woonkamer gevoel. Eigenaren Barro en Zoë delen samen een passie voor mooie planten, goede koffie, vintage en lokale producten. Ze werken op een duurzame manier door het belangrijk te vinden waar hun spulletjes vandaan komen. Dit is zo’n winkel waar wij heel blij van worden.

En? Zijn jullie al enthousiast geworden over de winkels in Den Haag? Zeker allemaal must-visits in Den Haag.

 

Liefs,

Roos & Mariska.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *