Travel Guide: Cyprus

13 dagen lang was Mariska te vinden in Cyprus. Heerlijk weer en even helemaal niets; elke dag zwemmen en veel zon. Mariska maakt ook wat foto’s. In dit artikel geeft ze tips en tops over Cyprus als chillvakantie. Mariska raadt het jullie 100% aan om er eens heen te gaan. Meer zien? Kijk dan snel mee.

Het verblijf
Mariska verbleef in Damon Kefalos appartementen in het stadje Paphos. Ze hadden dus een appartement en dat zag er helemaal prima uit. Een klein woonkamertje met keuken en eettafel, 2 slaapkamers en een badkamertje. Heerlijk ruim, en dus goed om je terug te trekken van de warmte. In elke ruimte was namelijk een airco te vinden. De omgeving was prima. Het strand was zo’n 500m verderop en Avenue mall was zo’n 500/800m verder op. Hier had je allerlei soorten winkels had en een grote supermarkt. Er was een grote weg dicht aan het hotel maar daar was gelukkig weinig van te merken qua herrie. Voor een hapje eten kon je goed terecht in de buurt.

De omgeving
De omgeving was prachtig waar een hoop te doen was. Er waren aardig wat excursies die Mariska dan niet heeft gedaan. Het weer was in het begin van de vakantie wel ontzettend warm en erg wennen. De temperaturen lagen tussen de 30 en 36 graden overdag.
De haven is erg mooi om langs lopen, zeker s’avonds. Het strand wat dus op loopafstand was, waren wel allemaal kiezel/rots stranden. Erg goed uitkijken dus, want met de sterke stroming van de zee kon je hard onderuit gaan. Mariska spreekt hierover uit ervaring..
Met de bus voor 1,50 kon je naar Coral Bay; een zandstrand 30 min verderop. Dit is heerlijk water. De omgeving is natuurlijk super mooi verder, i mean vakantie? Dat is altijd wel goed.

Zijn jullie wel eens in Cyprus geweest? Jullie nog tips en tops? 
Veel liefs,
Roos & Mariska

BewarenBewaren


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *