5 x de leukste Etsy shops

Etsy is een platform waarop mensen zelfgemaakte spullen aanbieden. Het bedrijf begon in 2005 en heeft inmiddels meer dan twaalf miljoen geregistreerde gebruikers. Er staan meer dan vijftien miljoen artikelen te koop, variërend van kleding tot speelgoed en van sieraden tot meubels. In dit artikel zetten we vijf toffe Etsy shops op een rijtje voor jullie. Kijken jullie mee?

Till and Dill

Till And Dill bestaat uit twee zussen met een passie voor boeken en het verhaal achter deze boeken. Deze passie is een lange tijd geleden begonnen. Ze lazen veel maar konden geen boekenlegger vinden die bij hun stijl pasten. Dus ze besloten de boekenleggers zelf te maken en te verkopen.  Ze maken boekenleggers met verschillende thema’s. Ze houden van de fictieve wereld achter de boeken. Voor de shop klik je hier. Wij zijn in ieder geval heel enthousiast over deze boekenleggers.

Elkedagelbrich

De Easy shop van Elbrich bestaat uit de cutest totebags. Elbrich is een meid die de opleiding Grafische Media volgt. Naast haar Etsy shop heeft ze ook een blog waar ze schrijft over mode, haar leven en fotografie. Elke totebag in haar shop heeft een uniek design met voor ieder wat wils. Voor de shop klik je hier.

Meraki Candles

De bedenker achter Meraki Candles wist na het studeren niet goed wat ze wilde doen. Er ontstond een kleine hobby wat ze kon doen totdat ze een echte baan had gevonden. Voor ze het wist vlogen de bestellingen de deur uit en begon het bedrijf, wat begon als hobby, te groeien. Ze is altijd dankbaar geweest voor hoe het gegroeid is en geniet nog steeds enorm van het ontwerpen van de kaarsen. Het doel is om unieke en creatieve kaarsen te leveren. Voor de shop klik je hier.

Lor Highlight

Lor Highlight is opgericht door Lorraine. Lorraine maakt zelf highlighters die ze verkoopt in haar Etsy shop. Hoe cool is dat?! Ze heeft verschillende kleurtjes en glinsteringen. Haar highlighters zijn dus handgemaakt maar ook nog eens wreedheid vrij en voor het grootste deel vegan. Voor de shop klik je hier.

Bookishteas

Wie houdt er nou niet van een goede kop thee met een leuk boek of een goede serie? De bedenker van Bookishteas is het hier zeker mee eens. Zilan is een ‘tea addict’ en begon zelf te experimenteren met eigen thee op vijftien jarige leeftijd. Uiteindelijk bedacht Zilan; waarom zou ik niet thee maken gebaseerd op de boeken, op hun karakters en de verhaallijnen? Zo is Bookishteas ontstaan. Heerlijke thee met een verhaal. Voor de shop klik je hier.

 

Zijn jullie al enthousiast geworden over de Etsy’s shops? Hebben jullie nog goede tips?

Liefs,
Mariska & Roos

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *