Groningen : Pure

Eindelijk een keer in Groningen op hotspottour. Gelijk beginnend bij Pure. Een prachtige zaak waarbij als je binnenloopt, je even niet weet waar je moet kijken. We werden gelijk hartelijk ontvangen door Marielouise die samen met haar man de mensen zijn achter Pure. Wij hadden het genoegen te mogen lunchen dus met de keuze tussen Froyo, tosti’s, donuts en andere baksels, was het een moeilijke keuze.

Het blijft altijd leuk om te weten waar een bepaalde zaak vandaan kwam. We vroegen Marielouise hoe lang Pure er al zat. Ze vertelde ons dat ze met haar man en kinderen op Bonaire heeft gewoond. Toen ze terug kwamen, lag voor hun gevoel de wereld aan hun voeten. Haar man Simon maakt de heerlijkste baksels en de rest in de zaak maken ze zo veel mogelijk zelf. Zo ook de caramel saus (aanrader!) Inmiddels zit Pure er al weer vijf jaar en willen ze hun liefde voor yoghurt, sapjes (die je volledig zelf mag samenstellen), donuts en koffie met iedereen delen. Als klapper op de vuurpijl, werken ze ook nog met 100% natuurlijke producten en ze gebruiken geen kunstmatige smaakstoffen.
Wij gingen voor de nacho tosti en de yoghurt. De yoghurt had drie toppings: chocolate chip cookies, caramel saus en aardbeien. Heeeel lekker! Daar dronken we een ijskoffie en cappuccino bij. Als toetje hadden we een chocolade cheesecake en een salted caramel donut. Als jullie nu nog niet enthousiast zijn, wait for the pictures!


Als jullie nu nog niet enthousiast zijn, dan weten wij het ook niet meer hoor! Wij zouden zeggen, zeker even een bezoek brengen wanneer je in Groningen bent. Pure zit midden n het centrum, namelijk op Vismarkt 10. Ze zijn elke dag open. Maandag van 12 tot half 7, dinsdag van 10 tot half 7 en de rest van de week zijn ze tot 1o uur ‘s avonds open!

Al benieuwd naar Pure of er al wel eens geweest? Wij raden het je zeker aan!

Liefs,

Mariska & Roos

 


One thought on “Groningen : Pure

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *