Groningen : Little Lovely Company

Little Lovely Company is begonnen vanuit het idee van Judith en Nikki. Zij zijn twee moeders en begonnen het Little Lovely Company avontuur in 2014. Het begon toen als een webshop vol met home decoratie en spullen voor kinderen. Ze wilde iets unieks met een creatieve touch. Dit leidde tot mooie betaalbare spullen die het leven net iets meer ‘lovely’ maken. Inmiddels zijn hun spullen in meer dan 3200 winkels te koop en hebben ze twee winkels in het centrum van Groningen. Naast shoppen, kan hier ook terecht voor een toffe milkshake, bijzondere ijsjes met suikerspin of een mooie macaron. Kijken jullie mee?

 

Little Lovely Company is te vinden in zowel de Herestraat 17 als de Astraat 16 in Groningen. Ze zijn elke dag geopend dus zeker een aanrader!

Zijn jullie al enthousiast geworden? Laten jullie weten hoe de milkshake smaakte?

Liefs,Roos & Mariska

 

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *