Den Haag : Hug the tea

Zussen, Claire & Lisa zijn met hun passie voor thee gestart met HUG THE TEA. Al hun theeën zijn biologisch en gemaakt van eerste pluk bladeren van de theeplantages in Shizuoka, Miyazaki en Kagoshima te Japan. Daarnaast blenden ze hun theeën met o.a. gember, jasmijn, kamille en citroen, wat resulteert in heerlijke thee-blends! De teabar is gevestigd in het Hofkwartier van Den Haag. Hier schenken én verkopen ze hun eigen theemerk HUG THE TEA. Matcha Latte is de ‘bestseller’ in de teabar! Ze willen de puurheid en smaak van de theeën laten beleven in combinatie met stijlvol Japans theeservies.


HUG THE TEA

Oude Molstraat 16
2513 BB Den Haag
Wij waren helemaal verliefd op de Matcha-Latte. En wat een super lieve meiden waren het. We hebben heerlijk gekletst en verhalen uitgewisseld. We komen zeker snel eens terug! Wanneer plan jij je bezoekje?
Liefs,
Mariska & Roos

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


2 thoughts on “Den Haag : Hug the tea

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *