Utrecht : Stan & Co

Midden in het centrum van Utrecht vindt je Stan & Co. Los van alle heerlijke koffie die je er kan drinken, hebben ze ook keuze uit maar liefst 20 wijnen. We hadden het genoegen te mogen lunchen maar ook voor diner, stukje taart of borrel ben je hier op de perfecte plek. I mean, have you seen the nachos?! Het is daarnaast ook een fijne zaak om te zitten; gezellig en knus. Kijken jullie mee?

Het grootste deel van het eten wordt huisgemaakt. Daarnaast komen de producten het liefst uit de omgeving dus van de markt of speciaalzaakjes in de buurt. Stan & Co kookt het liefst met zijn eigen Josper Grill. Een Josper Grill is een grill en oven in 1. Het mooie aan dit ding is dat de producten een unieke smaak, geur en textuur krijgen. Met de lunch genoot Mariska van de Croque Monsieur. (Een must voor kaas lovers want er zit een goede dosis kaas op!) en Roos had het broodje Pepesan. ‘Pepe wat?’ Een heerlijk broodje met makreel en wakame. Hierbij dronken we de homemade icetea green. Echt een aanrader met het warme weer (wat hopelijk nog wat meer komt), het is namelijk lekker verfrissend. Tijdens het eten geniet je van een lekker muziekje. Er staat ook een draaitafel want ‘s avonds gaan de voeten van de vloer om te dansen!
Kortom: Stan & Co heeft het allemaal; Goede koffie, een borrel, goed eten en muziek. Zeker een must om langs te gaan wanneer je in Utrecht bent. Kom je daar nou niet vaak? In Arnhem zit ook een vestiging!
Ganzenmarkt 16A
Willemsplein 46

Liefs,

Roos & Mariska

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *