Groningen : Holtbar

Naast de universiteit in een gezellig straatje vindt je Holtbar; een conceptstore met heel veel verschillende producten. Holtbar heeft een dubbele betekenis; het staat voor holdbar, duurzaam in het Deens en daarnaast is het een knipoog naar de eigenaresse die Mansholt van haar achternaam heet. Naast verschillende mooie spullen, verkopen ze er ook heerlijke koffie en zogenoemde wonderbars.

Holtbar heeft een klein buitenterras waar mensen volop aan het genieten zijn van koffie en lekkernijen. Het is een ultiem plekje om mensen te spotten en bij te komen. Wanneer je binnenkomt, kom je in een mooi ingerichte winkel. Overal staan en hangen planten. Er hangt een bepaalde rust waardoor het een prettige winkel is om te zijn. Er staan verschillende producten in de winkel: sierraden, boeken, woonaccessoires, stationery. Dit kan je dan dus ook lekker combineren met een kopje koffie en iets lekkers (Did someone say oreo brownies?).

Holtbar is te vinden in de Oude Kijk in ’t Jatstraat nummer 20. Ze zijn elke dag open. Maandag vanaf 1 tot 6, dan van dinsdag t/m zaterdag vanaf 10 uur. Op zondag zijn ze ook geopend van 12 tot 5. Mocht je binnenkort in Groningen zijn, ga zeker even langs bij Holtbar!

Liefs,

Roos & Mariska


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *