3 x Origineel winkelen in Utrecht

Utrecht is een prachtige stad met een oud centrum. Naast de ‘standaard’ winkels zoals H&M en Zara, heb je nog veel meer toffe onbekendere winkels die zeker een spotlight verdienen. Hoogste tijd om voor jullie een cityguide te maken met de leukste winkels in Utrecht waar je origineel kan winkelen. Met voor ieder wat wils en wat unieks. Kijken jullie mee?

Paperbird Concept store : Oudkerkhof 40
Paperbird is een lief winkeltje waar je je ogen uitkijkt wanneer je binnenkomt. Kleurrijk en vol met mooie spullen. Je vindt bij Paperbird grote merken als Sisters Point en Ichi, Armedangels en Catwalk Junkie, maar ze zijn ook altijd op zoek naar nieuwe merkjes uit Amsterdam, Parijs, Milaan en Copenhagen.  Er komt wekelijks nieuwe kleding binnen waardoor het assortiment leuk blijft afwisselen! Naast de kleding, heb je ook woonaccessoires, servies en boeken. Je wordt onwijs hartelijk ontvangen en je voelt je gelijk op je gemak in de winkel. Naast de mooie winkel in Utrecht, kan je hen ook vinden in Driebergen en in de webshop!

VOLLERS 386 : Oudegracht 386
Nog een winkel waar je je ogen uitkijkt wanneer je binnenkomt. VOLLERS 386 is een mix van mode, lifestyle en interieur. Ze noemen het zelf een unieke collectie van hebbedingen voor jezelf, thuis of voor een ander. Hier zijn wij het helemaal mee eens! We zagen al zat spulletjes die we eigenlijk wel mee naar huis wilden nemen. VOLLERS 386 kiest met zorg de merken uit voor de winkel. Ze willen dat dit echt mooie en originele producten zijn. Dit kan dus variëren van jonge designers tot gevestigde namen. Nog een leuk weetje; de lichte ruimte achter in de winkel wordt gebruikt door locale kunstenaars om te exposeren en er worden exclusieve workshops gegeven!

Mooi & Belle : Twijnstraat 37
Mooi & Belle is onwijs grote winkel wat je van de buitenkant niet zou denken. Het verassende element gaat binnen nog verder want het staat vol met mooie spullen. Hier zouden we ons kamertje wel mee willen inrichten! Zelf zijn de mensen achter Mooi & Belle al jaren bezig met inrichten. Ze willen dat de winkel jou inspireert en vermaakt met een mooie bijzondere mix van producten. Deze producten leveren, naar hun en onze mening een bijdrage aan een spannend interieur. Het leuke aan Mooi & Belle is, is dat ze zowel grotere als kleine, upcoming merken een podium te geven. Los van de mooiste interieur spullen, kan je er ook goed terecht om een cadeau te scoren!

Wij zouden zeggen: neem snel een kijkje bij een of allen van deze winkels! Weten jullie nog toffe hotspots in Utrecht?

Liefs,
Mariska & Roos

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *