Groningen : Folk

Folk is een conceptstore waar je je ogen uitkijkt. Je vindt er een mooie mix van interieur, kleding, food, design en papierwaren. Het is allemaal uitgezocht door de eigenaren: Tim en Anne. Ze zijn Groningse ontwerpers die hun liefde voor het vak willen delen met iedereen. Anne heeft daarnaast een eigen sierraden lijn die ze verkoopt in de winkel en Tim maakt zelf prachtige meubels van hout. Dit alles kan je vinden in de winkel met de Scandinavische touch.

Toen Roos haar trip naar Groningen ging plannen, wist ze zeker dat ze Folk niet over moest slaan. En dit zouden jullie zeker niet moeten doen! Bij Folk zijn ze altijd op zoek naar nieuwe ontwerpers en het liefste lokale ontwerpers. Ook zijn ze altijd op zoek naar de nieuwste hotspots om inspiratie op te doen.
Folk zit in de Folkingestraat op nummer 17, een leuke winkelstraat in het centrum. Deze straat is natuurlijk een leuke link met de winkelnaam maar ook staat Folk voor de Scandinavische touch in de winkel. Op maandag is Folk dicht. En op dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 18.00. Voor meer informatie over Folk, bekijk zeker even de website!
Kennen jullie Folk al? Of zijn jullie al nieuwsgierig geworden naar de toffe conceptstore? 
Liefs,

Roos & Mariska


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *