Den Haag : Club Vers

Bij Club Vers staan ze voor vers, gezond maar bovenal lekker eten. Dat het toevallig vaak vegetarisch of vegan is, is een mooie bijzaak. Ze willen iedereen dan ook laten zien dat gezond eten gewoon echt lekker kan zijn! Is het nou voor ontbijt, lunch, diner of een heerlijke kopje koffie met gebak, ze doen het allemaal!

Club Vers – Stationsweg 136a | 2515 BS

Speciale dieetwensen zijn helemaal geen probleem bij Club Vers. Dus eet je suikervrij, glutenvrij, lactosevrij? Ze hebben voor iedereen een uitzonderlijk lekker en verrassend assortiment.

We hebben zoooo lekker gegeten bij Club Vers, Mariska had de healthy pancakes en Roos had de kokos chia pudding. We hebben beide zitten smikkelen. Het menu staat vol met dingen, en vooral hele diverse dingen. Hierdoor is er voor iedereen wel wat wils! Ook het personeel was super vriendelijk. Erg fijn dus! Daarnaast, dik pluspunt, het zit naast station Hollands Spoor. Wanneer je dus een dagje Den Haag pakt, zit je zo lekker te eten bij Club Vers.

 

Liefs,
Mariska & Roos


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *