Tilburg : Eethuis Twintig

Eethuis Twintig: De huiskamer van Tilburg! Dit onwijs gezellige eethuis bevindt zich net iets buiten het centrum maar zo de moeite waard om even langs te gaan. Iedereen is welkom en je wordt hartelijk ontvangen. Daarnaast hebben ze een menu kaart met voor ieder wat wils. Mocht dit nog niet genoeg zijn? Kijk dan even mee naar het interieur want wauw, wat is dat prachtig!

Jullie moeten toegeven; dit is een plaatje! Roos heeft hier geluncht maar had flink wat trek dus de foto is uitgebleven (slechte zaak ;)). Roos at het broodje met hummus, avocado en geitenkaas op een notenbrood. Echt heer-lijk! Heb je keuzestress of ben je gewoon benieuwd naar het menu? Dan kan je van te voren het menu checken op de website. De lunchgerechten varieren van €4,50 tot €14,95, wat lekkere prijsjes zijn voor een menukaart. Ook voor een goede bak koffie ben je hier aan het goede adres!
Mocht je nou zin hebben in een dagje Tilburg met een goede lunch/diner en shoppen? Bij Eethuis Twintig kan je op donderdag bij hun komen lunchen en gratis parkeren. Zij betalen de parkeerkosten voor jou! Zo kan je voor of na het shoppen genieten van een goede maaltijd.
Eethuis Twintig bevind zich aan de Piushaven; iets uit het centrum maar slechts tien minuutjes lopen vanaf het centrum van Tilburg. Makkelijk te bereiken dus!

Liefs,

Roos & Mariska

 


One thought on “Tilburg : Eethuis Twintig

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *