Utrecht : It’s A Present

It’s A Present is een soort walhalla voor iedereen die op zoek is naar leuke spullen voor in huis, gadgets of juist brievenbus cadeautjes. Ben je nou op zoek naar een cadeau voor jezelf of iemand anders? Bij It’s A Present ga je sowieso slagen. Je kijkt hier je ogen uit en als je denkt dat het assortiment hetzelfde is als alle andere cadeauwinkels? Think again. Hier scoor je unieke toffe spullen met voor ieder wat wils.

Je vindt It’s A Present midden in het centrum, namelijk op Lijnmarkt nummer 16. Het is een grote winkel waar je echt wel even kan vertoeven om alles te bekijken. De eigenaren willen het stoer houden aangezien het twee mannen zijn; bloemenprintjes komen er niet in zeggen ze. Ze geven zelf aan dat de mannen eerder voor de gadgets gaan terwijl vrouwen eerder scoren bij de woonaccessoires. Ze zijn elke dag geopend dus, zeker even een bezoek brengen mocht je in de buurt zijn.
Oh en heb je geen zin om de deur uit te gaan maar wel een leuk cadeau te scoren? Ze hebben ook een webshop!
Hebben jullie nog toffe must-visit cadeauwinkels?

Liefs,Roos & Mariska.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *